Her er våre priser. Trykk på knappen «binding», «ikke binding» eller «bli medlem» for å bli medlem. Du vil deretter kunne skrive inn din personalia og betale med debit- eller visa/mastercard. På grunn av behandlingstid for avtalegiro så betales de to første månedene av medlemskapet ved inngåelse. 

229.-

pr.mnd

FORMIDDAG

Du kommer og trener før kl. 14.00, men du kan trene så lenge du ønsker når du først har kommet inn. 

Binding er 12 måneder.
Ingen binding koster 250.- i engangavgift.

289.-

pr.mnd

STUDENT

Du er student og kan trene når som helst på døgnet.

Binding er 12 måneder.
Ingen binding koster 250.- i engangsavgift.

369.-

pr.mnd

ORDINÆR

Du kan trene når som helst på døgnet. 

Binding er 12 måneder.
Ingen binding koster 500.- i engangsavgift.

229.-

pr.mnd

ELDRE 67+

Du er 67 år eller eldre og kan trene når som helst hele døgnet. 

Det er ingen binding og det tilkommer ingen ekstra avgifter.

100.-

PR.GANG

DROP IN

Du ønsker å få en skikkelig treningsøkt, men ønsker ikke ordinært medlemskap. 

Ofte spurte spørsmål

Selvsagt! Kom innom oss i betjent tid eller ring oss på 73 51 11 40 og tast 4 så lar vi deg få en gratis prøvetime. Ønsker du grundig veiledning så avtales dette på forhånd. 

Begge våre avdelinger, både på Selsbakk og Sluppen, er døgnåpne. Året rundt. Innkjørselen til Sluppen består av en bom/port – denne er selvsagt også alltid åpen.

Vi har betjent på vår hovedavdeling på Sluppen hverdager 10-18, men tar forbehold om at vi kan være ute på ærender. Selsbakk er for tiden kun ubetjent, men avtal gjerne med oss så kommer vi og hjelper deg om du trenger oss.

Ja. Alle bør trene styrke. Uansett mål. Opp eller ned i vekt, rehabilitering, depresjon, mosjon eller toppidrett. Liten eller stor. Ung eller eldre. Styrketrening styrker din muskulatur og skjelett, strammer opp kroppen, gir bedre psykisk helse og livsglede. Treningen må selvsagt tilpasses akkurat deg og dine utfordringer – men det er dét som er vårt felt og vi er der for å hjelpe deg!

Nidarø Treningssenter holder til på Sluppen i Sluppenvegen 14 og på Selsbakk i Industriparken i Forsøkslia 23. Begge avdelinger er døgnåpne, men hovedavdeling på Sluppen har betjent i kjernetiden. Normalt sett er vi der 10-18 på hverdager, men gjerne ring oss på 73 51 11 40 hvis du vil være sikker på at vi er der da vi kan være ute på oppdrag eller ærend. 

Ja, det er gratis å parkere hos oss og spesielt hos vår hovedavdeling på Sluppen er det rikelig med parkeringsplasser. Vi har også garderobe og dusj hvorpå det på hovedavdelingen til og med er badstu. 

Nei! Bommen inn til oss er døgnåpen. Du risikerer absolutt ikke å bli stengt inn 🙂 Treningssenteret er døgnåpent og bommen likeså.