Personlig Trener

André Eide

En svært allsidig trener. Bred kompetanse som omfatter blant annet styrke- og kondisjonstrening på høyt nivå, livsstilsendring, kosthold og rehabiliterende trening. André har erfaring med å trene alt fra idrettsutøvere til personer med krevende fysiske og psykiske utfordringer, som f.eks. slagrammede og revmatikere.

Han har selv vært i kategorien «supermosjonist» i mange år, og kombinert med 25 års erfaring i bransjen som både treningsveileder og personlig trener gir dette en unik plattform for å kunne se den enkeltes behov og vite hvilke knapper som skal trykkes på for å få gode resultater.

André er en trener som like gjerne blir med deg på terrengsykkel, ski eller til fots utendørs som å ta en ei økt på treningssenteret. Arsenalet av øvelser og treningsformer som beherskes er bredt. Kreativitet og variasjon kan prege treningsoppleggene like mye som faste rutiner – alt etter ønske og behov. Mange kunder har fulgt André i mange år og ser at gode resultater kan oppnås ved et godt samarbeid over tid. Samtidig kan han knepene som trengs for raske resultater hvis det er målet. Ønsker du en trener som kan følge deg av og til, eller over lang tid, er André den rette uansett.

Ta kontakt med oss for å få et uforpliktende møte med André der dere kan finne ut av veien videre sammen. Eide kan også nås direkte ved å ringe 932 23 679 eller selvsagt også ved å ta kontakt når han selv trener. Utfordringen kan være å finne han, fordi han holder seg selv i form på alt mulig vis og kan enten være ute og sykle, trener frivekter på treningssenteret, ro på romaskinen eller gjøre sirkeltrening i Nidarø Treningssenters store gruppetimesal. 

Uansett hvordan du oppnår kontakt så vil du ikke angre på en prat med erfarne og kompetente André Eide.

andre_eide (2 of 1)