FORDELER

Nicklas Kleveland

Personlig Trener og Kostholdsveileder Nicklas Kleveland gjør en stor forskjell på sine kunders liv. Du vil få full støtte og forståelse der alle dine ønsker blir ivaretatt på en profesjonell måte.  Ønsker du å nå dine mål lettere og tryggere så tar du kontakt med Nicklas. 

Gratis konsultasjonstime

Jeg tilbyr helt gratis konsultasjon der vi finner ut av hvilke behov du har og hvordan vi kan jobbe sammen for å nå ditt mål. Ta kontakt med meg og vi setter opp et uforpliktende møte.

personlig trener, coach og kostholdsveileder

Nicklas Kleveland

Utdannet Personlig Trener gjennom AFPT

Utdannet Kostholdsveileder gjennom AFPT

Utdannet Coach gjennom AFPT

15+ års egenerfaring fra en rekke ulike idretter

ÉN PT-TIME

690.-

månedlig SAMARBEID

2550.-

pr.mnd uten bindingstid

ONLINE COACHING

2000.-

pr.mnd uten bindingstid

GRUPPETIME

1500.-

Hva synes andre?

Omtaler

5/5
Anbefaler Nicklas på det sterkeste, føler man blir sett og har full konsentrasjon til hver trening. kommer til å bruke han i lang tid framover for å nå mitt mål. Toppers og flink kar, som vet hva han driver med.
Gro Anita Westre er veldig fornøyd med PT Nicklas Kleveland
Gro-Anita Westre
5/5
Superdyktig gutt som kan dette med trening og kosthold til fingerspissene. Æ har prøvd "alt" tidligere uten hell. Så det å gå for en personlig trener, PT, anbefales. Absolutt verdt hver ei krone. Attpåtil billigere og Nicklas enn de fleste andre. 10/10 ifra mæ. Snart ferdig med mine første 20 timer og ser store resultater både i form av vektnedgang og bedre kondisjon/styrke. Kommer til å fortsette med PT fremover. Det å vite at en må på timen sin er og topp. Veiing hver uke. Ikke lett å sluntre unna da. Dørstokkmila har blitt mye kortere hos mæ i det siste. Deilig å få litt overskudd igjen.
PT Nicklas Kleveland instruerer godt
GEIR ÅGE OFSTAD
5/5
Veldig hyggelig og imøtekommende! For en fyr!:-D
Veldig fornøyd kunde av PT Nicklas Kleveland
Rikesh Yogeswaran

Kontakt meg

958 36 888

pt@nidaro.no