Samarbeidspartnere og medlemsfordeler

Her vises våre samarbeidspartnere og medlemsfordeler hos disse. For å oppnå dine medlemsfordeler så viser du bare fram ditt medlemskort. 

Er du bedrift som ønsker et samarbeid med oss så er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Se Kontakt oss for kontaktinformasjon.

20% rabatt på alt restauranten har å tilby.

Brooklyn Diner & Sportsbar er en diner med amerikanske matretter som holder til på Solsiden.

Hjemmeside: https://brooklyndiner.no/


20% rabatt på all behandling.

Thrana Klinikken er ditt naturlige førstevalg for muskel- og skjelettplager. De er renomerte landsdekkende osteopater med avdeling i Trondheim på Ilevollen Medisinske i Ilevollen 48.

Hjemmeside: http://thranaklinikken.no

10% rabatt på alle tjenester.

Bitfix AS tilbyr en rekke forskjellige datatjenester til både privatpersoner og bedrifter! De har eget verksted i Tempevegen 23 hvor de kan feilsøke eller reparere din PC, smarttelefon, nettbrett eller annet datautstyr. 

Hjemmeside: https://bitfix.no/

Bitfix Gaming (BFG) er et førstedivisjonslag i E-sport, men samtidig et sted for alle gamere som vil kjenne tilhørighet til et etablert og profesjonelt spillsamfunn. 

De har rom for alle med respekt for seg selv og andre, online og offline. Nidarø Treningssenter er derfor stolt sponsor og vil bidra til fysisk trening til spillerne.

Hjemmeside: https://www.bitfixgaming.no/

Stjernegrillen gir deg gatekjøkkenmat av god kvalitet!

Du finner restauranten i Søbstadveien 3 på Heimdal. Mat kan bestilles på tlf. 72 84 59 21.

Alle våre medlemmer får 10% ved framvisning av medlemskort! 

Sjekk http://www.stjernegrillen.no